Rijvereniging Any Dale

Rijvereniging Any Dale 

Locatie: Hippisch Centrum Muiderberg, te Muiderberg

 

 

 

 

 

 

Informatie "FREEROAD" Any Dale-cup 
ANY DALE CUP HEEFT HOOFDSPONSOR!!    
 
Vorig jaar introduceerden wij voor het eerst de Any Dale Cup. De winnaar van de Any Dale Cup heeft de hoogste scores gereden tijdens 3 van onze 4 outdoorwedstrijden KNHS dressuurwedstrijden in de eerste helft van het jaar met een verplichte deelname aan de finale in juli. Winnaar bij de paarden werd Niki van der Wielen en bij de pony’s Carlijne den Breejen. 
 
Voor 2019 hebben wij een hoofdsponsor weten te verbinden aan deze wedstrijd die vanaf nu door het leven gaat als de FREEROAD ANY DALE CUP. FREEROAD is de Mazda dealer van Midden-Nederland en de Suzuki dealer voor Almere en omstreken. Door deze verbintenis hebben wij het prijzengeld weten te verhogen naar het enorme bedrag van 500,-! Ook zullen er prachtige statiedekens en ander prijzen te winnen zijn. Bij deze alvast dank aan Tim Brandt van Freeroad voor het vertrouwen in onze rijvereniging. 
 
Maar hoe maak je nou kans om een deel van dat prijzengeld op te strijken?
Je start op minimaal 3 van onze 4 wedstrijden in het outdoor seizoen tot de zomer te weten: 
  • 7 april
  • 5 mei
  • 2 juni
  • 7 juli (finale = verplicht)
     
Per wedstrijd geldt alleen het hoogste percentage van je gereden proeven. Als je alle 4 de wedstrijden meerijdt, nemen we de scores van de beste 3 keer. De finale op 7 juli is verplicht. Je start in de klasse B tot en met ZZL en rijdt de 3 meetellende wedstrijden in met hetzelfde paard. Ook mag je maar met 1 paard meedingen voor de prijzen.
We hopen jullie allemaal aan de start te zien dit voorjaar. Inschrijven kan via mijnknhs of via startlijsten.nl

Verdere informatie over deze wedstrijd bij voorkeur per
email 
info@rv-anydale.nl.

 

Wedstrijdbaan: alle rubrieken zandbodem outdoor

Losrijden: zandbodem