Rijvereniging Any Dale

Welkom bij rijvereniging Any Dale!

Rijvereniging Any Dale is opgericht in 1965 en telt op dit moment ruim 250 leden. Voor deze leden organiseren wij wedstrijden op en in samenwerking met manege Hippisch Centrum Muiderberg. Dit voor zowel ruiters met eigen paarden als manegeruiters.

 

Interne wedstrijden
Naast de dressuur- en springwedstrijden organiseren wij ook interne wedstrijden zoals een pas de deux, cross, prix caprilli en andere evenementen. Deze wedstrijden worden zowel voor beginners als gevorderden georganiseerd en zowel voor leden met manegepaarden en -pony’s als eigen paarden en pony’s. Om aan deze activiteiten deel te kunnen nemen moet je lid zijn van de rijvereniging.

 

FNRS

In samenwerking met Hippisch Centrum Muiderberg organiseert de rijvereniging de FNRS dressuurwedstrijden. Deze zijn in principe bedoeld voor manegeruiters. Voor alle informatie over onze FNRS dressuur- wedstrijden zie: http://rv-anydale.nl/wedstrijden/fnrs-wedstrijden.

KNHS
Ook organiseert de vereniging KNHS dressuurwedstrijden. Om hier aan deel te nemen moet je lid te zijn van een rijvereniging en in het bezit te zijn van een KNHS startkaart (over het algemeen ruiters met eigen paarden).

 

Waarom lid worden als manege ruiter
Wil een manegeruiter naast de FNRS wedstrijden ook meedoen aan de overige interne wedstrijden en/of in aanmerking komen voor het clubkampioenschap dan kan dat alleen als lid van de rijvereniging. Voor informatie over het clubkampioenschap zie: http://rv-anydale.nl/wedstrijden/clubkampioenschap

 
Wedstrijdkalender

Het wedstrijdseizoen loopt van september tot en met juli. De wedstrijdkalender is te vinden op onze website. Ook alle verdere informatie over wedstrijden zoals startlijsten, uitslagen, foto's, tarieven en regelementen zijn te vinden op onze website.


Inschrijven 
Inschrijven voor onze wedstrijden is alleen mogelijk digitaal via onze website. Hou deze dus regelmatig in de gaten: http://rv-anydale.nl/index

 

Vrijwilligers

Tijdens wedstrijden en evenementen kunnen wij niet zonder de hulp van vrijwilligers. Vrijwilligers worden bijvoorbeeld ingezet als ringmeester, schrijven bij juryleden, hulp bij op- en afbouw evenementen, etc. Vrijwilligers zijn ook vaak ouders van ruiters. Vind je het leuk om te helpen? Stuur een mailtje naar info@rv-anydale.nl.

Rijvereniging